Hurdal, Hurdal kommune

I Hurdal kommune har vi en prakteiendom med rolig beliggenhet i utkanten av Hurdal sentrum, og med kort avstand til Hurdalssjøen. Stedet byr på flotte tur- og aktivitetsopplevelser både på vannet og i skog og mark. Eiendommen består av fire eneboliger, ei hytte og en driftsbygning/verksted i tillegg til internatet som er hovedbygningen. På grunn av områdets størrelse, beliggenhet og boligmasse, er dette et svært fleksibelt område godt egnet for skreddersydde løsninger.

 

Her i Hurdal har vi kapasitet til åta i mot 16 brukere, og stedet egner seg godt for alle som har nytte og glede av forskjellige utendørsaktiviteter, uavhengig av atferdsproblematikk og behovet for bistand og omsorg. Alle brukerne våre i Hurdal kan benytte seg av felles TV-stue/bibliotek og peisestue/spillrom i Internatet, samt delta i andre fellesaktiviteter etter ønsker og behov.

 

Internatet

Internatet er et stort bygg over to etasjer som inneholder tre separate boenheter. De to minste boenhetene er tilpasset en person. Den store boenheten har plass til inntil seks beboere og inneholder kjøkken m/spiseplass, tv stue og stue.

 

Himmelblå, Skogsstua, Solspillet og Hurdalskogen

Dette er våre fire mindre eneboliger som ligger godt spredt rundt tunet. Alle boligene er nyoppussede med praktisk og moderne innredning. Hver bolig har plass til en til to beboere. Himmelblå er en to etasjes bolig, de andre tre boligene er på ett plan. I hver bolig er det minimum 2 soverom, personalrom, kjøkken, bad, gang og stue.

 

 

Eiendommen ligger langs Rv 180, ca. 2,5 km vest for krysset ved Hurdal kirke. Det er ca. 7 mil til Oslo.